Print this page

Galeria

Szef kuchni w pełnej gotowości

Jesteśmy grupą spokrewnionych i zaprzyjaźnionych osób których pasją jest gotowanie i kontakt z ludźmi.

Jedno z drugim musi istnieć, więc w 2010 roku założyliśmy naszą firmę Gruba Ryba. Kultywując kuchnię naszych babci i matek, wykorzystując doświadczenia nabyte w dobrych restauracjach oraz wiedzę nabytą w szkołach gastronomicznych i uczelniach, dodając odrobinę kreatywności i inwencji własnej staramy się przyrządzać smaczne potrawy. Produkty nasze tworzone są wyłącznie z naturalnych i świeżych składników, których znaczna część to produkty lokalne, a co bardzo ważne, w naszej kuchni nie stosujemy żadnych utrwalaczy smaków, mieszanek wzbogacających aromat ani kostek rosołowych, przez co zdobywamy uznanie naszych stałych, szanownych Gości.

Pierwszy lokal

Jak już powiedzieliśmy w 2010 roku otworzyliśmy pierwszy lokal. Samo otwarcie było dla nas ogromnym przeżyciem.

01_resize.jpg 02_resize.jpg 03_resize.jpg

04_resize.jpg 05_resize.jpg 06_resize.jpg

Wnętrze lokalu staraliśmy się utrzymać w cichym i nastrojowym klimacie.

dsc03937r.jpg gr001.jpg gr002.jpg

gr003.jpg gr004.jpg gr005.jpg

gr006.jpg gr007.jpg gr008.jpg

gr009.jpg

Organizowaliśmy różnego rodzaju imprezy w naszym ogródku

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

EURO 2012

01_resize.jpg 02_resize.jpg 03_resize.jpg

04_resize.jpg 05_resize.jpg 06_resize.jpg

07_resize.jpg 08_resize.jpg 09_resize.jpg

10_resize.jpg 11_resize.jpg 12_resize.jpg

13_resize.jpg 14_resize.jpg 15_resize.jpg

16_resize.jpg