Galeria

Szef kuchni w pełnej gotowości

Jesteśmy grupą spokrewnionych i zaprzyjaźnionych osób których pasją jest gotowanie i kontakt z ludźmi.

Jedno z drugim musi istnieć, więc w 2010 roku założyliśmy naszą firmę Gruba Ryba. Kultywując kuchnię naszych babci i matek, wykorzystując doświadczenia nabyte w dobrych restauracjach oraz wiedzę nabytą w szkołach gastronomicznych i uczelniach, dodając odrobinę kreatywności i inwencji własnej staramy się przyrządzać smaczne potrawy. Produkty nasze tworzone są wyłącznie z naturalnych i świeżych składników, których znaczna część to produkty lokalne, a co bardzo ważne, w naszej kuchni nie stosujemy żadnych utrwalaczy smaków, mieszanek wzbogacających aromat ani kostek rosołowych, przez co zdobywamy uznanie naszych stałych, szanownych Gości.

Pierwszy lokal

Jak już powiedzieliśmy w 2010 roku otworzyliśmy pierwszy lokal. Samo otwarcie było dla nas ogromnym przeżyciem.

Wnętrze lokalu staraliśmy się utrzymać w cichym i nastrojowym klimacie.

Organizowaliśmy różnego rodzaju imprezy w naszym ogródku

EURO 2012